Főoldal Versenyek A Női Pergető Bajnok!

A Női Pergető Bajnok!

A 2017.-es év Női Parti Pergető Kupa

bajnoka:

Györe Renáta

Ásványráró

Györe Renáta vagyok, Somogy- megyében, Kaposváron születtem.

Már itthon is sokat horgásztam tizenévesen!

Mindig imádtam víz közelben, a természetben lenni. Maga volt számomra a nyugalom. Ásványrárón, a Szigetköz szívében 2010.- óta élek. A Duna, a belső ágak látványa és az a temérdek sok víz teljesen elvarázsolt, szerelem volt első látásra.

 

Nem volt kérdés, hogy horgászbotot ragadok.

Kezdetben itt is az "ülőpeca" ment békéshalakra, egészen az első őszig.

Attól kezdve csak a pergetés, nincs megállás!

Évente vagy 200 alkalommal vagyok kint a Dunán, partról próbálom a ragadozókat becsapni. Teljesen fanatikus lettem. Már régóta kacérkodom a versenyzés gondolatával, így hát beneveztem életem első versenyére, aTápiószentmártonban megrendezésre kerülő VIII. Női Parti Pergető Kupára.

Gyermeki lelkesedéssel vártam azt a bizonyos április 23.-ai napot. Azt hittem sosem jön el, de végre eljött. Nagyon izgatott voltam. Egy visszaigazolást szerettem volna kapni a sok ezer dobásra, a Dunán eltöltött évekre. A horgászathoz szerencse is kell, tudjuk mindannyian. Aznap nekem kedveztek a csillagok. Jó volt a csaliválasztásom, bejöttek a natúr színek és egy halam sem maradt le. Tényleg nagyon szerencsés voltam aznap, hiszen első helyen zártam a versenyt. Csodálatos érzés, mert az a bizonyos visszaigazolást maradéktalanul megkaptam.

 

Megosztás a facebookon